ajwjfjw

Ligger i soffan, galet bekväm ställning. Jag är trött och försöker gå ner i varv för att kunna sova snart. ( och wordfeuda!)
Har skrivit en massa idag sen jag kom hem, precis som andra dagar . Akademiskt skrivande-kursen suger all kunskapstörst ur en, den är omotiverande,stressande och synonym med svenskaundervisningen på gymnasiet. Som tur är har jag bara en lektion kvar på kursen! Längtar till Etnologi 1 börjar i Januari.Jättemycket.
Mamma och pappa kommer till helgen. Ultramysigt!
Andreas är i Spanien, det är inte jag , summa sumarum : Jag är avundsjuk!

Elina is back !

Min bloggpaus får vara avslutad nu! Såhär lagom till första advent skall man inte spara på krutet.
Traditionsenligt lyssnar jag på julmusik, myser och funderar på att snart krypa till kojs. Men först skall jag kolla på lite väl utvalda klipp ur julkalendrar som har betytt mycket för mig under min uppväxt ; Dieselråttor och Sjömansmöss, Mysteriet på Greveholm och Pelle Svanslös är bara några av dem, vilken är er favorit?

Helgen är full av ..

.. Jobb! Jag har jobbat 38 timmar på tre dagar och imorgon blir det minst elva timmar till. Det innebär bra pengar lagom till jul.  En massa pengar för att vara närmare bestämd. Det är inte bara denna mässas 49 timmar som komme räknas till utan även cirkus 15 timmars barnvaktsjobb och 25 timmar ytterligare på mässan. En massa timmar alltså. Det känns jätteskönt, speciellt som december alltid brukar vara en knaper månad. Inte för mig alltså, fattar inte hur jag hinner med egentligen, men det beror nog på att det är i omgångar. Då orkar man.  Jag orkar mycket. Men benen bär knappt.
Jag längtar efter Andreas jättemycket, hans halsband hänger runt min hals ständigt och att bara snudda handen mot A:t som hänger där gör mig alldeles varm och lycklig.  Han är i särklass den bästa killen ever!
<3
Ps. Jobbade med en SNÄLL Björkmankopia idag, han heter Hector och är en av alla supermänniskor som finns på mässan, jag gillar de flesta där. Vi är som en liten familj, spexar, skämtar, får panik och irriteras tillsammans. På tisdag skall jag dela en garderob med en som heter Erik i elva timmar, hoppas vi inte går varandra på nerverna ^^

Okej lite granna dårå..

Jag har lovat bilder på mina shoppingfynd, men med tanke på att kamerasladden ligger i fina Väsby och Andreas har en och en halv fungerande lampa i sitt rum så blir inte ljuset det optimala. Men anyway så har jag försökt ta bilder med min webkamera, så ta det för vad det är. Inga helkroppsbilder tyvärr dock ...
Mitt hår har på något sätt börjat lockas av sig själv, men favoritblusen/tunikan och oversizekavajen skymtas
Stickade strumpbyxor gör sitt till
Halsbandet som jag med glädje bär, ja det är ett A som i.....
Le FRANCE får avsluta detta inlägg!

Småtrött på riktigt

Jag är helt slut, det är kaosgalet. Det är fredag, klockan är inte ens halv tio, men jag funderar seriöst på att tvätta bort sminket och krypa till sängs och kolla på film. Om jag ens orkar att kolla på film. Jag kanske somnar direkt.
Det är lika bra det. Skall upp tidigt imorgon och träna bodypump. Måste åka hela vägen till stan och byta till tunnelbana bara för att universitetsbussen inte går som den ska på helgen, inte så konstigt med tanke på att ingen behöver åka till universitetet, mer än jag då, som tränar där.
Sen ska jag städa och vara kattvakt, om någon vill så hälsa på ! :)
Har kaosshoppat idag, en massa fynd. Kuligt!
Bilder kommer senare.

Thursdag

Jag fick tillbaka tenta 2 idag, den jag lämnade in i fredags. Och....... JAG KLARADE DEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Superskönt, kursen var jättetråkig och svårmanövrerad så det känns som en lättnad att kursen är över och att jag inte behöver bry mig om den mer. Jag är i matkoma, har ätit supergod tacos och skall snart plocka i ordning efter mig, men det är så skönt att bara sitta här med datorn i knät och slappna av.
Förövrigt så har jag träffat Väsbys motsvarighet till Lars Öis idag, han heter Benny och är supercharmig och rolig. Vi pratade om Rolling Stones och fotboll- fast han tyckte jag var knäpp när jag inte gillade stockholmslag i fotboll.
Imorgon är det fredag, jag skall shoppa med Anna i klassen efter skolan och sen skall hon och jag luncha för att fira att det är fredag. Resten av helgen blir nog ganska händelselös tyvärr. Andreas skall plugga sönder och jag skall ladda batterierna för nästa veckas jobb. Jag är helledig från skolan , men har en hektisk arbetsvecka däremot, jag jobbar tis-söndag oavbrutet i snitt elva timmar per dag, jag skall servera vin och assistera vid vinprovningarna på matmässan, spännande. Och bra med pengar, undrar vad jag skall få ha på mig för fina kläder, kanske servitrisutstyrsel, mitt jobb är spännande. I helgen måste jag göra torsdagens inlämningsuppgift för det kommer jag inte orka med sen när jag jobbar!

Jag har kompat Magnus Uggla...

... På en kesoburk under inspelningarna av Hellenius Hörna. Det var häftigt och ännu häftigare var det att vi bara var typ fem i publiken som fick göra det, så vi filmades lite extra och jag insåg i det ögonblicket att jag nog är lite kamerakåt eller rättare sagt, jag älskar att vara med där saaker och ting händer, typ på inspelningar,  på redaktioner, på fabriker och se hur allt går till bakom kulisserna.Det kanske är just det som är mitt kall och därför jag alltid velat prova saker, jag vill se hur det går till på "riktigt".
När jag var liten lekte jag ofta häst, sen började jag rida, jag lekte teater , började spela teater, lekte affär och liknande, började jobba på en affär som senare blev mässan. Det blev som att jag förverkligade mina lekfulla drömmar. En lek har jag inte uppfyllt på riktigt än, det var leken att göra radio. Jag spelade in min egna radiokanal på kassettband och la på musik från skivor och hade tävlingar, nyhetstimme och barnprogram. Kanske var det inte bara för att det var kul, intresset finns ju alltid där, kanske var det meningen för att det skall leda till något. Eller?
Jag lekte också med filmkameror och älskade att göra egna program, helst där jag skulle vara regissör, manusförfattare, programledare och skådespelare samtidigt som en andra part filmade hela spektaklet.
Favoriten var ett program jag och min mosters sambo numera man gjorde när vi var på Tjörn en sommar hela släkten. Det var under den perioden som Expedition Robinson med Anders Lundin utgjorde Lördagskvällarna i de svenska hemmen och vår variant hette : " Expedition Tjörn". Där utsatte vi släkten för lite olika prövningar ( ganska snälla) och sen hade vi öråd, men jag tror inte att min släkt uppskattade programmet likamycket som jag , för till sist tröttnade de och återgick till sitt. Programmet förblev oklippt och jag minns inte om mormor och morfar kan ha det hos sig nu, kul var det iallafall!

Tisdag

Jag har jobbat, sprungit runt i stan och vart på helkroppsmassage, skönt - och mycket på min lista att göra har blivit struket. Imorgon måste jag dock tvätta, det känns som om det var längesedan, en period tvättade jag hela tiden, kändes det som. Kanske kände jag mer innan, nu är allt bara blaha.
Har bokat in ett yogapass imorgon för att få lite klarhet och lugn i den stressade vardagen vi lever i. Jag måste egentligen köpa lite kurslitteratur till den kursen jag läser nu, men jag vill inte köpa den för jag vill inte slösa pengar på böcker. Tadaaa det finns dock en guldgruva för alla som pluggar och som vill spara pengar och inte betala sjukt mycket nämligen Lycknis.se. Där kan man leta efter begagnade böcker, sälja sina egna böcker till studenter runt om världen och söka efter stipendier som kan komma väl till pass när det börjar sina i kassan. Fiffigt värre !
Jag har själv lagt en intresseanmälan på två av böckerna jag behöver, hoppas verkligen att jag får dem :)
Nu börjar ögonen klia och det är väl dags att dra sig mot sängen. Sova igen !

RSS 2.0