Söndagstankar

Imorgon är det måndag, medan syskon och yngre vänner går på ett efterlängtat lov så hägrar en ny vecka med massor av planer. Ingen ro här inte !
Vi börjar en ny kurs i skolan imorgon : Akademiskt Skrivande, antingen kommer den bära eller brista- vi får väl se. Förra kursen var ingen höjdare direkt, det var mer en transportsträcka och så tror jag att det kommer förbli.  En del kurser kommer vara superintressanta och andra inte. Men ibland önskar jag att alla var superintressanta.
Jag skall kolla på Supersize Me nu och slappa för att det är en grå söndag !
So Long!

peppar för fredag

Imorgon skall jag åka och lämna min andra tenta, den är äntligen över, hoppas verkligen att den blir godkänd och att den här tråkiga metodkursen blir ett minne blott!
Jag skall kämpa, kämpa,käämpa på Body Pump-passet imorgon så att svetten dryper ifrån pannan och bildar en pöl på golvet
Sen skall jag duscha, löddra in mig med tvål och shampoo, stå i handtorks-huvudblåsen och låta håret leka mellan fingrarna.
Efter det skall jag antingen lämna tentan snabbt ( om jag inte gör det före) för sen skall jag på HELKROPPSMASSAGE
Funderar bara på när i sjuttan jag skall hinna raka mina stubbiga ben, jag tänker inte gå på helkroppsmassage om jag har stubbiga ben, stackars kvinnan som skall massera mig då. Jag måste ha färgglada kläder till söndag, jag äger inte några -dammit!
1 2      3

Headache!

Känns som om dagen har vart jättelångsam, har hunnit med en massa och är helt slut. Vet dock med mig att dagen kommer bli låååång. Om elva minuter skall jag ta bussen till Sollentuna, driva in lite cash! På vägen hem skall jag handla och sen skall tentan skrivas klart om jag så skall dö på kuppen!

Känner på mig att det blir en förbaskad kväll!

Jaja, Bis BALD!

....

Nitton år

Idag fyller jag nitton bast, jag minns att jag tyckte alla som fyllde nitton var jättevuxna ett tag, det tycker jag inte längre!
Startade dagen med en TV-inspelning med självaste David Hellenius och Linda Bengtzing, jag syns bra och agerar aswell, resultatet kommer nu på fredag eller nästa fredag på Hellenius Hörna, i programmet nästa vecka sitter jag även i publiken, kanske skymtar förbi där med !
Det är superkallt idag, jag har frisit och drickit en massa té och funderat på att slappa med huvudet på min ergonomiska kudde som jag fick igår av Andreas föräldrar !
Ikväll skall jag och Andreas ut och äta, jag fick välja och gissa vart....... JENSENS!  Jag har suktat efter deras hamburgare ett bra tag så nu bannemig skall den ätas med glädje!
Utöver det har jag skrapat en massa tialotter som jag fått av mamma och pappa and the brothers, har hittills vunnit tio kronor.... menmen många lotter to go!
Såhär ser man ut när man inser att nittontalet har blivit en del av sig själv
Och såhär när man inser att nitton inte alls är detsamma som femtiofem!

Ja, men måndag då.

Måndagen är här, grå. Trist. Eller helt okej ! ( Eftersom jag en gång gjort en kulturanalys på fenomenet måndagar så kan jag ju inte följa med strömmen och säga att det är det värsta tänkbara :P) Så därför är den helt okej!

Jag skall ju trots allt jobba idag, och åka en lååång resa till Andreas, för att få vakna där imorrn på min födelsedag, det blir en ny erfarenhet och det känns faktiskt som om det bara var några månader sedan jag fyllde 18- är det så här att bli gammal, att dagarna bara rusar iväg och det känns som att man har födelsedag hela tiden? Jag vet inte, men jag gillar det faktumet att det är min tur att stå i centrum igen!

På tal om ett ord som låter som början i centrum- scen! Så är jag blodigt sugen på att vara med i någon spexgrupp på Universitetet, ifall det finns någon vill säga. Annars får det bli spex på Finlandsbåten med klassen! Beacause we're going till ÅBO!

Jag vill inte göra er andra avundsjuka, men vi får flyg, båt och boende betalt!

Sååå, synd att ni inte valde KAP! Mohahahahah, vi är riktiga KAPARE for real! Snor alla stipendier!

Hej och hå!

Livet springer iväg, jag sitter här och försöker förstå vad som händer. Det går i racerfart, tre veckor känns som tre dagar och jag vill trycka på en stoppknapp, stanna upp få allting stilla för en minut. Men det går inte, för det är alltid något som tar upp min tid som jag måste göra, en bok som måste läsas, en tenta som måste skrivas eller pluggas till, något att diska, jobb att göra- ja ni vet!
På tisdag fyller jag nitton år, då har jag levt nitton år av mitt liv. Jag är ledig, men har en tenta att skriva- som skall vara inne på fredagen. Idag skrev jag ganska mycket på den och jag är nöjd! NÖJD!!!! Det måste man få vara, även om det skulle kännas miljoner gånger bättre om jag faktiskt var klar med den idag, nästan en vecka för tidigt.
Fast så hårt behöver jag inte pressa mig, för jag har svarat på 4 av 6 frågor, skrivit 5 sidor av 8 som är max.
Ikväll skall jag jobba på mässan, så jag har finbyxor på mig - det måste man!
Börjar halv fem, slutar halv tio!
På resan dit skall jag läsa kurslitteratur till morgondagens föreläsning, woopwoop!
Men inte nu!

Freitag.

Godmorgon världen, ännu en kall, solig dag i Borås med fina färger. Hoppas att hela hösten blir sådan, då kommer jag att må bra iallafall.
Om en timme skall jag promenera upp till frisören, lyx att ha en proffesionell frisör bara några hundra meter bort :)
Tanken är ljusa slingor och en toppklippning. Förhoppningsvis blir det lite chickt såhär i höstkylan!
Sen har jag en späckad dag, faktum är att alla dagar har vart så sen jag kom hem, det är tiotusen things to do. Men kuliga sådana. Idag står en myslunch med HALLAM VEGAN på agendan och en fin middag med de supersöta, fina gamla gf:arna and others på Oliven klockan 19.00
Jag skall socialisera mig med as many as possible så på tåget hem at sunday kommer jag vara mentalt slut. Då skall jag och sex and the city åka tåg!
Nu måste jag skynda mig en aning :)

Borås är ändå lite mer hemma än så länge.

Jag sitter med dator och frukost i den otroligt underbara soffan som jag älskar. Kollar på min lillebror som sitter hemma och är sjuk. Utsikten över halva Borås är amazing och den klarblå himlen slår det mesta. Funderar på att klä på mig och ta en promenad i det fina vädret. Det var trots allt längesedan jag promenerade här .
Har körlektion inbokad och hoppas att den går jättebra! Efter det skall jag och Ingrid språka över livet och annat med varsin kopp kaffe I guess.  Med gusta!

URK

Natten är i full gång och jag mår inte topp. Känner fortfarande sviter av dagens laktosintag, jag är överkänslig ( inte intolerant) men det är galet jobbigt.
Har myst framför Kronjuvelerna som numera är min favoritfilm tillsammans med en kopp te som Andreas kom ut med. Nu är jag trött, men orkar inte riktigt ta mig från sängen in till Andreas lilla hus än...

Tisdag evening

Idag jobbade jag för första gången med familjen, det gick bra ! Dock är jag lite trött nu och skall varva ner genom att kolla på Vem tror du att du är med Lill-Babs som skall leta efter sina rötter ikväll, faktiskt mysigt!

På KAP-programmet får man ofta gå på roliga, mysiga studiebesök och lite spännande också. Idag var vi på riksarkivet där alla häftiga dokument finns nere i ett berg. Jag måste säga att jag blev lite besviken när jag trodde att vi skulle få gå som i en gruva med dunkel belysning och att det skulle var hyllor i väggen. Nu var det spygula väggar och lysrörsbelysning med väggar som var klädda med arkivskåp, wellwell, de spelar faktiskt in dokumentärer där. En annan kändisspot jag såg idag var skolan som Tsatsiki går i i den andra Tsatsikifilmen! COOL

Hallå?!?

Var är alla kommentarer som man blir så glad av att läsa och svara på? Det kommenteras allt för sällan tycker jag . Därför skall jag bli den bästa kommenteraren i hela världen!

Tisdag morgon, jag sitter här med grym träningsvärk från gårdagens bodyvive-pass, men det var kul. Bara lite fjantigt med att man skulle ha en lila boll i handen hela tiden i övningarna. Och gummibandsgrejerna i styrkedelen var faktiskt jobbiga, men alla såg ut som om det var det enklaste någonsin ( utom jag då som var halvt dös i mina stackars ickeexisterande muskler.) Å vad jag önskar, önskar,önskar att jag var supermegavältränad nu!

Om en timme ganska så exakt skall jag ta bussen ifrån mig till frescatihallen och köra favvis-afron! Jag längtar lite smått!


Fy vad ointressant egentligen, men vet ni vad, ni kan alltid göra en kulturanalys utav denna infon!
Då blir dagen genast mycket bättre :)!


Godafton

Klockan är sju minuter över sju, här är ekot!
Idag kom jag och Andreas hem från en mysig liten helgtripp till Västerås där vi hälsade på Minal Mistry. Jag hade bokat hotell och lyxat till det med LOVE-paketet på Elite Stadshotellet, helt i Andreas ovisshet och han blev riktig positivt överraskad, kände mig som en bra flickvän. Rummet vi hade hyrt var en av tre sviter: Suite Madrigal! Den var minst sagt enorm och jag vet inte vad som var bäst, den mjuka sängen eller jacuzzin som bytte färg när man bubblade! Dock orkade jag inte sitta i jacuzzin that long, för det blev väldigt varmt, men både jag och Andreas kom fram till att det skulle vara väldigt skönt att åka på spa, kanske blir det nästa helgplan-lyx i vardagen är toppmysigt!
Har fixat med lite hemligheter såhär på lördagkvällen, vi får väl se vad det blir av dem!

RSS 2.0